Alta supa de zarzavat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Alta supa de zarzavat

Alta supa de zarzavat

Ingrediente:

  • 1 morcov mijlociu
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 fir de praz
  • 1\2 telina
  • 3 cartofi
  • 1\2 lingura de unt sau ulei
  • 2 l zeama de carne
  • sare

Mod de preparare:

Se taie ca taiteii morcovul, patrunjelul, prazul, telina si cartofii. Se incinge intr-o cratita untul sau uleiul, se pune tot zarzavatul, inafara de cartofi, amestecand cu o lingura, pana se moaie, fara sa se rumeneasca. Se toarna deasupra apa cat sa acopere zarzavatul, se lasa sa dea in clocot si cand este zarzavatul aproape fiert, se adauga si cartofii. Se potriveste de sare. Cand este gata, se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa mai dea impreuna un clocot.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Alta supa de ciuperci Ingrediente: 3l apa zarzavat de supa 500g ciuperci 1 lingura de unt sare piper 1 lingura de […]
  • Supa de Linte Ingrediente: 4L apa 300g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura de […]
  • Supa de linte Ingrediente: 4 L apa 300 g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura […]
  • Supa de zarzavat in ulei Ingrediente: 3l apa 1 morcov 1 patrunjel 3 cartofi 1 mana de mazare 1 mana de fasole verde 1 […]
  • Supa cimpeneasca Ingrediente: 3l apa 1 morcov 1 gulie 2 fire de praz 3 cartofi mijlocii 1 telina mica 1 […]

Comentarii: Alta supa de zarzavat

Copyright © 2010 - 2022 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player