Aluat Fraged cu Dovleac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aluaturi, Pizza si aluaturi » Aluat Fraged cu Dovleac

Aluat Fraged cu Dovleac

Ingrediente :

  • 100 g unt;
  • 75 g de margarina;
  • 1 pahar de smantana;
  • 250 g faina;
  • 500 g dovleac;
  • 1 ou;

Mod de preparare :

Dovleacul se rade,se indulceste daca este nevoie si se caleste in ulei,pina scade zeama.

Se face un aluat din faina,unt,margarina,smintana si ou,se pastreaza la rece 20 de minute,apoi se imparte in  doua,se aseaza in tava unsa a aragazului,cu dovleacul la mijloc si se coace la foc potrivit.

Cand se scoate,se unde cu un sirop de fructe.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Aluat fraget cu dovleac Ingrediente: 100 g de unt; 75 g de margarina; 1 pahar de smantana; 250 g de faina; 1½ […]
  • Foi de placinta “Vali” Ingrediente: 8 linguri de faina; 1 ou; 1 pachet de margarina; 1 lingurita cu […]
  • Coca pentru briose Ingrediente: 125 g de faina; 125 g de zahar pudra; 125 g de unt; 4 oua; 1 lingurita de suc de […]
  • Galuste de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 1 lingura de unt 2 linguri de […]
  • Coca pentru cornulete Ingrediente: 140 g unt; 1 ou; 70 g zahar pudra; 60 g nuci pisate; 170 g faina; vanilie sau […]

Comentarii: Aluat Fraged cu Dovleac

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player