Aluat fraget cu dovleac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aluaturi, Pizza si aluaturi » Aluat fraget cu dovleac

Aluat fraget cu dovleac

Ingrediente:

  • 100 g de unt;
  • 75 g de margarina;
  • 1 pahar de smantana;
  • 250 g de faina;
  • 1½ kg de dovleac;
  • 1 ou;
  • sirop de fructe;

Mod de preparare:

Dovleacul se rade, se indulceste daca este nevoie si se caleste in ulei, pana scade zeama.

Se face un aluat din faina, unt, margarina, smantana si ou, se da la rece 20 minute, apoi se imparte in doua, se aseaza in tava unsa a aragazului, cu dovleacul la mijloc si se coace la foc potrivit.

Cand se scoate, se unge cu un dirop de fructe.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Aluat fraget cu dovleac

Copyright © 2010 - 2024 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player