Andive sote - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Andive sote

Andive sote

Ingrediente:

  • 800 g andive;
  • 100 g unt;
  • sare;

Mod de preparare:

Se curăţă de foile mici şi galbene, se lasă în mai multe ape şi se fierb în apă cu sare timp de 15-20 de minute, după care se trec prin apă rece să se păstreze culoare şi se opăresc cu unt într-o tigaie la foc mic până se încălzesc.

Se servesc fie ca prim fel fie ca garnitura la fripturi.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gogosele de cartofi Ingrediente: 800 g cartofi; 150 g făină; 3 ouă; 100 g caşcaval; 200 g ulei pentru […]
  • Piure de praz Ingrediente: 800 g praz; 150 g orez; 60 g untură; 200 g roşii; sare; piper; [ad#ad-1] Mod […]
  • Mancare de ciuperci cu smantana Ingrediente: 400 g ciuperci; 1 lingura untura sau 2 linguri ulei; 2 cepe mari; 1/2 ceasca mare cu […]
  • Urzici batute cu mujdei si mamaliguta Ingrediente: 1 kg urzici tinere si proaspete; 2 linguri ulei; 1 lingura faina; sare; mujdei de […]
  • Crema de praz Ingrediente: 800 g praz; 600 g cartofi; 150 g unt; 100 g făină; o ţelină; 10 boabe piper; o […]

Comentarii: Andive sote

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player