Ardei grasi umpluti cu branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Ardei grasi umpluti cu branza

Ardei grasi umpluti cu branza

Ingrediente:

  • 400 g branza de vaci;
  • 100 g unt;
  • 1-2 linguri marar tocat marunt;
  • sare;
  • ardei grasi de forma lunguiata.

Mod de preparare:

Ardeii se spala si se sterg bine.

Se taie coceanul, scotand semintele si vinisoarele din interior. Untul se freaca spuma si adaugand branza trecuta prin sita se amesteca bine cu mararul si sarea necesara.

Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, avand grija sa fie bine indesati.

Se pastreaza la rece 2-3 ore.

Inainte de a se servi se taie in jumatati sau in felii rotunde.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Urs de mamaliga Ingrediente: mamaliga branza de burduf Mod de preparare: Se face o mamaliga potrivit de tare. Se […]
  • Balmus Ingrediente 400 g malai 1 1/4 l lapte indoit cu apa 200 g branza de oi sare [ad#ad-1] Mod de […]
  • Placinta cu branza Ingrediente: 8 linguri cu faina; 2 galbenusuri; unt; putina apa calda; ½ kg de branza de […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]
  • Urda cu marar Ingrediente: 400 g urda; 2 linguri smantana groasa; 50 g unt; 2 linguri cu varf frunze de marar […]

Comentarii: Ardei grasi umpluti cu branza

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player