Ardei iuti copti murati - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte muraturi, Muraturi » Ardei iuti copti murati

Ardei iuti copti murati

Ingrediente:

    2 kg ardei iuti mari carnosi,
    500 ml otet de vin,
    sare

Mod de preparare:

Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa, se aranjeaza in borcane de sticla cu capac, cu coditele in sus.
Otetul se amesteca cu sarea si se toarna peste ardei pana la completare. Nu necesita bain-marie sau sterilizare. Sunt gata, dar sunt mult mai buni tinuti in camara la rece inca 1 luna. Zeama si ardeii capata alta savoare.

 

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Salata ardei copti Ingrediente: 10 ardei; 3 linguri ulei; o lingură de oţet; sare; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Marinata pentru Carnea de Porc Ingrediente: -500 ml vin alb sec -1 ceapa taiata felii -1 morcov -1 fir de praz taiat rondele […]
  • Ardei Umpluti Ingrediente: - 10- 14 ardei, functie de marime - 500 g carne de porc macinata - 500 g carne de vita […]
  • Bureti murati Ingrediente: bureti cruzi de padure (pastrav) piper otet cimbru usturoi radacini de pastrinac, foi […]
  • Amestec Zarzavat Pentru Ciorbe Ingrediente: 500g de: -ceapă tocată ca pentru ciorbă -gogoşar tocat mărunt -roşii tocate (decojite […]

Comentarii: Ardei iuti copti murati

Copyright © 2010 - 2017 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player