Arpagic inabusit - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Arpagic inabusit

Arpagic inabusit

Ingrediente:

  • arpagic;
  • ulei;
  • sare;

Mod de preparare:

Se alege arpagic mic, se taie la vârf, se opăreşte cu apă clocotită. Se lasă să se răcească, se curăţă, se sărează şi se pune pe foc potrivit în cratiţă cu puţin ulei şi apă şi se acoperă.

Se scutură din când în când vasul şi nu se lasă să scadă complet de zeamă. Se lasă pe foc până când arpagicul se înmoaie şi se rumeneşte puţin.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pui cu ciuperci si cu arpagic  Ingrediente: 1 pui mare; 1 l apă; zarzavat de supă; cimbru; frunze de pătrunjel; foaie […]
  • Porumbei cu masline Ingrediente 3 porumbei 1 lingura de untura 2 cesti zeama de carne 1/2 lingura de faina 12 […]
  • Paine de casa Ingrediente: un kg de faină; 60 g drojdie; 600 ml apă; 2 linguriţe de sare; 3 linguri ulei; o […]
  • Bureti ciobanesti Ingrediente: 1 farfurie adanca cu bureti sau ciuperci, carnosi si cu palaria mare; 100 g slanina […]
  • Mancare de castraveciori murati cu cartofi Ingrediente: un kg cartofi; 2 cepe mari; castraveciori muraţi; 4 roşii; 4 linguri verdeaţa […]

Comentarii: Arpagic inabusit

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player