Baitul sau saramura pentru sunci(jamboane) - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Baitul sau saramura pentru sunci(jamboane)

Baitul sau saramura pentru sunci(jamboane)

Ingrediente:

  • 120-150 g sare;
  • 3 g silitră;
  • 2-3 foi de dafin;
  • 5-10 boabe enibahar;
  • o căpăţână de usturoi;
  • 100 g oţet;
  • 2-3 cuişoare;
  • 10 g zahăr;
  • câteva boabe de ienupăr;

Mod de preparare:

Toate cele de mai sus se fierb într-un vas emailat (în timpul fierberii cât şi în timpul răcirii vasul va fi acoperit ermetic).

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Baitul sau saramura pentru sunci(jamboane)

Copyright © 2010 - 2017 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player