Balmus ciobanesc - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aluaturi, Pizza si aluaturi » Balmus ciobanesc

Balmus ciobanesc

Ingrediente:

  • 500 g smântână;
  • 500 g brânză de oi;
  • 300 g unt;
  • 200 g caş uscat;
  • 400 g mălai;

Mod de preparare:

Din smântână, unt şi mălai se face o mămăliguţă.

Într-o tavă se pune un strat din această mămăligă, peste care se presară brânză rasă sau sfărmata, apoi se acoperă cu restul de mămăliguţă iar deasupra se presară caşul ras.

Se pune la copt şi se ţine până se rumeneşte. Se serveşte caldă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Balmus Ingrediente 400 g malai 1 1/4 l lapte indoit cu apa 200 g branza de oi sare [ad#ad-1] Mod de […]
  • Aluat de placinta cu mere/nuci/branza Ingrediente: 1 pahar mare (de apă) cu făină; 1 pahar mic (de vin ) cu smântână; 1 ou […]
  • Batoane din branza de vaci Ingrediente: 200 g de brânză de vaci; 40 g de cascaval; 200 g de făină; 200 g de unt; 1 […]
  • Galuste de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 1 lingura de unt 2 linguri de […]
  • Plicuri cu dulceata Ingrediente: 300 g unt; 2 ouă; drojdie de bere cat o nucă; 1 ceşcuţă cu lapte; 2 linguri cu […]

Comentarii: Balmus ciobanesc

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player