Balmus - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Balmus

Balmus

Ingrediente

  • 400 g malai
  • 1 1/4 l lapte indoit cu apa
  • 200 g branza de oi
  • sare

Mod de preparare

Facem o mamaliga cu laptele indoit cu apa si cele 400 g malai. Dupa ce terminam mamaliga adaugam branza de oi si amestecam pana se incorporeaza bine branza.Se rastoarna si se serveste foarte fierbinte cu smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Urs de mamaliga Ingrediente: mamaliga branza de burduf Mod de preparare: Se face o mamaliga potrivit de tare. Se […]
  • Ardei grasi umpluti cu branza Ingrediente: 400 g branza de vaci; 100 g unt; 1-2 linguri marar tocat marunt; sare; ardei grasi […]
  • Balmus ciobanesc Ingrediente: 500 g smântână; 500 g brânză de oi; 300 g unt; 200 g caş […]
  • Placinta cu branza Ingrediente: 8 linguri cu faina; 2 galbenusuri; unt; putina apa calda; ½ kg de branza de […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]

Comentarii: Balmus

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player