Bastonase cu cascaval ras - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Bastonase cu cascaval ras

Bastonase cu cascaval ras

Ingrediente:

  • 500 g faina;
  • 1 ou;
  • 200 g margarina;
  • putina sare;
  • drojdie de marimea unei nuci;
  • putin lapte.

Mod de preparare:

Pe scandura de taitei se amesteca ingredientele adaugand atat lapte rece pana se obtine un aluat de o consistenta potrivita.

Bineinteles ca drojdia se va dizolva in putin lapte. Pe scandura foarte putin infainata se intind suluri de grosimea unui creion.

Se taie in lungime de 8-12 cm. Se asaza in tava de copt sa dospeasca.

Inainte de a se pune la copt se ung cu ou, se presara deasupra cascaval ras si se coc la un foc bun.

Se servesc calde dar sunt bune si reci.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Bastonase cu cascaval ras

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player