Bastonase cu sare si chimen - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Bastonase cu sare si chimen

Bastonase cu sare si chimen

Ingrediente:

  • 120 g unt;
  • 240 g faina;
  • 2-3 linguri smantana;
  • 1 ou;
  • drojdie de marimea unei nuci dizolvata in smantana;
  • putina sare.

Mod de preparare:

Cantitatile de mai sus se amesteca si se framanta un aluat ceva mai vartos.

Se intind suluri de grosimea unui creion. Se taie bastonase in lungime de 8-10 cm si se aseaza in tava de copt; se lasa sa dospeasca.

Inainte de a se pune la copt se ung cu ou, se presara usor cu sare (cine doreste si chimen).  Se coc in cuptor fierbinte.

Se servesc calde dar sunt gustoase si reci.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Bastonase cu sare si chimen

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player