Batoane din branza de vaci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aluaturi, Pizza si aluaturi » Batoane din branza de vaci

Batoane din branza de vaci

Ingrediente:

  • 200 g de brânză de vaci;
  • 40 g de cascaval;
  • 200 g de făină;
  • 200 g de unt;
  • 1 gălbenuş de ou;
  • chimen;

Mod de preparare:

Se stoarce branza de vaci, se trece prin sită, se amestecă cu caşcavalul ras, untul şi făina. Se frămantă bine, se dă la rece o oră. Se întinde o foaie şi se taie batonaşe care se ung cu ou şi chimen. Se coc în cuptor fierbinte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pasta de sardele cu branza de vaci Ingrediente: 200 g branza de vaci; 50 g unt; 1 cutie mica de sardele; sare; piper. ceapa […]
  • Plicuri cu dulceata Ingrediente: 300 g unt; 2 ouă; drojdie de bere cat o nucă; 1 ceşcuţă cu lapte; 2 linguri cu […]
  • Aluat fraget cu dovleac Ingrediente: 100 g de unt; 75 g de margarina; 1 pahar de smantana; 250 g de faina; 1½ […]
  • Balmus ciobanesc Ingrediente: 500 g smântână; 500 g brânză de oi; 300 g unt; 200 g caş […]
  • Taitei de casa Ingrediente: 1 kg de faina; 8 galbenusuri de ou; 8 jumatati de coaja de ou cu […]

Comentarii: Batoane din branza de vaci

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player