Bavareza cu Alune - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Bavareza cu Alune

Bavareza cu Alune

Ingrediente:

  • 1/4 l lapte;
  • 250 g alune;
  • 250 g zahăr;
  • 5 ouă;
  • 3 foi de gelatină;
  • 250 g frişcă;

Mod de preparare:

Se bat ouăle într-un vas, se amestecă cu laptele călduţ, zahărul, alunele prăjite  şi foile de gelatină topită.

Se amestecă încontinuu compoziţia pe foc moale şi când s-a îngroşat bine, se ia deoparte şi se bate până se răceşte.

Se amestecă cu frişcă, se toarnă in forma specială sau în cupe si se dă la frigider.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bavareza de cafea cu lapte Ingrediente: o ceaşcă de cafea foarte  tare; un pahar mare cu lapte;  2 gălbenuşuri de […]
  • Bavareza cu cafea Ingrediente: 4 ceşti de cafea foarte tare; o foaie de gelatină; 100 g frişcă; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Gogosi dospite Ingrediente: 500 g făină; 1 ceaşcă îapte; 1 lingură unt; 2 ouă; drojdie cât o […]
  • Desert cu nuci si cafea Ingrediente: 3 ouă; 75 g unt; 100 g zahăr; 1/2 păhărel cu rom; 125 g nuci; 3-4 biscuiţi; 1 […]
  • Crema de cafea  Ingrediente: 4 ouă; 120 g zahăr; 2 linguri de cafea; 1 lingură de rom; 3 foi de […]

Comentarii: Bavareza cu Alune

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player