Bavareza cu cafea - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Bavareza cu cafea

Bavareza cu cafea

Ingrediente:

  • 4 ceşti de cafea foarte tare;
  • o foaie de gelatină;
  • 100 g frişcă;

Mod de preparare:

Se topeşte gelatina în cafeaua caldă. Când preparatul este călduţ încă, se incorporează uşor frişcă, se împarte în patru cupe şi se dă la rece.

Se poate răci şi într-o formă de savarină umplându-se la mijloc cu frişcă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bavareza cu Alune Ingrediente: 1/4 l lapte; 250 g alune; 250 g zahăr; 5 ouă; 3 foi de gelatină; 250 g […]
  • Bavareza de cafea cu lapte Ingrediente: o ceaşcă de cafea foarte  tare; un pahar mare cu lapte;  2 gălbenuşuri de […]
  • Caramele cu Cafea III   Ingrediente: un pahar cu frişcă; un pahar cu zahăr; un pahar de cafea; 40 g unt; 100 g […]
  • Caramele cu Miere Ingrediente: 500 g miere; 4 linguri de cafea foarte tare; zeamă unei lămâi; 2 linguri de […]
  • Mini-Diplomat Ingrediente: 250 g smântână grasă foarte proaspăt; 2 linguri de lapte; 4 linguri de […]

Comentarii: Bavareza cu cafea

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player