Bezele cu ciocolata - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Bezele cu ciocolata

Bezele cu ciocolata

Ingrediente:

  • 2 albuşuri;
  • 140 g zahăr pudră;
  • 1 praf de vanilie;
  • 100 g cacao;
  • 100 g migdale (samburi de caise).

Mod de preparare:

Se bat albuşurile cu zahărul timp de 20 minute, se adaugă vanilia, cacao şi migdalele pisate.

Se bat bine toate acestea, apoi se toarnă în tava unsă şi îmbrăcată în hartie mici grămăjoare cu linguriţa sau cu şpriţul.

Se coc la foc moale. Se scot de pe hartie numai cand s-au răcit.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bezele cu cafea Ingrediente: 2 albuşuri de ou; 100 g zahăr pudră; 1 linguriţă cu ulei; 1linguriţă cu […]
  • Bezele cu nuci Ingrediente: 6 albuşuri; 250 g zahăr; 10-12 nuci. [ad#ad-1] Mod de preparare: Albuşurile […]
  • Bezele Ingrediente : 6 albusuri ; 6 cescute de cafea pline cu zahar pudra; un praf de vanilie; zeama de […]
  • Bezele simple Ingrediente: 4 albuşuri; 200 g zahăr; unt pentru uns tava; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se bat […]
  • Prajitura cu crema si bezea Ingrediente: 500 g făină; 200 g zahăr; 4 gălbenuşuri; 1 linguriţă de amoniac sau bicarbonat; 150 […]

Comentarii: Bezele cu ciocolata

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player