Biftec la tava - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Biftec la tava

Biftec la tava

Ingrediente

  • 1,200kg muschi
  • 2 linguri de untura
  • sare

Mod de preparare

Adevaratul biftec natur se face din muschi.Muschiul se curata bine.

Il taiem bucati potrivite de 2 cm grosime.

Carnea se bate usor cu ciocanul de lemn,pentru a-i da forma.

Se frig in tigaie si se servesc ca antricoatele.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Biftec cu ou Ingrediente: 1,200 kg muschi 6 oua 1 lingura de unt sare [ad#ad-1] Mod de preparare: Se frig […]
  • Cotlete de vitel pane Ingrediente: 6 cotlete 1 lingura de faina 2 oua 2 linguri de pesmet 2 linguri de […]
  • Cotlete de caprioara  Ingrediente: 6 cotlete; 1 lingură unt; 2 linguriţe ulei; sare; [ad#ad-1] Modalitate […]
  • Pui la tava Ingrediente 2 pui mijlocii 1 lingura de unt sare [ad#ad-1] Mod de preparare Puii,curatati se […]
  • Pui umplut Ingrediente 1 pui mare 150g ficat vitel 1 felie de paine 1 ou 1 ceapa mica 2 linguri de […]

Comentarii: Biftec la tava

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player