Ingrediente:
- 2 ouă;
- 125 g unt proaspăt;
- 125 g zahăr;
- 125 g făină;
- 125 g stafide;
- 3 linguri rom;
- unt pentru uns tava;
Mod de preparare:
Se aleg stafidele, se spală şi se pun într-o ceaşcă cu trei linguri de rom. Se lasă să stea cel puţin o jumătate de oră. Se freacă separat untul cu zahărul pisat până se face ca o cremă.
Se adaugă pe rând două ouă, apoi 125 g de făină şi la sfârşit stafidele cu romul. Se unge cu unt o tavă de tablă groasă şi se pun cu linguriţa mici grămăjoare, la distanţă de 2 – 3 cm unele de altele, deoarece se lăţesc mult la foc.
Se dau la cuptor, la foc potrivit. Imediat ce încep să se rumenească, se scot cu ajutorul unui cuţit.
[…] This post was mentioned on Twitter by LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Biscuiti cu stafide http://www.la-cratita.ro/biscuiti-cu-stafide/ […]