Bors cu tarhon - RETETE CULINARE

Retete culinare » Borsuri, Ciorbe si Supe » Bors cu tarhon

Bors cu tarhon

Ingrediente:

  • 4 cartofi;
  • 2 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 1/2 cutie rosii in bulion;
  • 1 ardei gras;
  • 1/4 varza alba;
  • 500ml bors;
  • marar;
  • leustean;
  • tarhon;
  • otet;
  • ulei;
  • sare;

Mod de preparare:

Pune la fiert o cratita cu 2 l de apa.

Adauga radacinoasele taiate, un strop de ulei si sare, apoi lasa sa fiarba.

cand s-au inmuiat cartofii, adauga ardeiul gras si rosiile maruntite. Mai lasa sa dea intr-un clocot, doua.

Acreste borsul fiert separat.

Cand da in clocot, stinge focul si adauga mararul, leusteanul si tarhonul foarte marunt.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de ceapa cu crutoane Ingrediente: 3 cepe; 1 morcov; 1 radacina patrunjel; 1 telina mica; 3 linguri cu ulei; 1 […]
  • Crema de praz Ingrediente: 800g praz; 2 cartofi; 1/2 telina potrivita; 1 lamaie; 2 foi de dafin; smantana […]
  • Bomboane Simple Ingrediente: 8 linguri de zahăr; 5 linguri de unt; un pahar de cafea foarte tare; un pahar de […]
  • Bruschete Ingrediente: 6 felii de franzelă; 3 roşii; 3 căţei de usturoi; 3 linguri ulei de măsline […]
  • Bors cu carne de vita Ingrediente: 500g carne de vita (cap de piept sau rasol); 500g oase; 2 cepe; 1 morcov; 1 […]

Comentarii: Bors cu tarhon

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player