Bors de gaina moldovenesc - RETETE CULINARE

Retete culinare » Borsuri, Ciorbe si Supe » Bors de gaina moldovenesc

Bors de gaina moldovenesc

Ingrediente:

  • Carne de gaina;
  • marar;
  • patrunjel verde;
  • leustean;
  • 1 legatura de loboda;
  • 2 I apa;
  • 1 I bors fiert cu o ceapa mai mare;
  • taitei de casa.

Mod de preparare:

Bucatile de carne se pun in apa rece, cu sarea necesara, sa fiarba.

Carnea fiarta se scoate pe o farfurie. In supa ramasa se pun taiteii si se fierb.

Cand sunt moi se toarna borsul clocotit.

Se adauga loboda, verdeata si leusteanul.

Dupa cateva minute se pun si bucatile de carne si se serveste potrivind gustul de sare.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bors moldovenesc Ingrediente: carne de vita 900g; patrunjel 1 radacina; morcovi 1; ceapa 2; varza dulce 1 […]
  • Bors de zarzavat Ingrediente: 2 cepe; 1 morcov; o legatura de patrunjel; 1 pastarnac; o felie de telina; 2 […]
  • Bors de perisoare Ingrediente: Pentru bors 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; oasele de la […]
  • Bors de hribi Ingrediente: 150 g hribi uscati; 400 g varza acra; 1 ceapa taiata marunt; 2 linguri untdelemn; 1 […]
  • Bors Transilvanean cu taietei Ingrediente: Ciolan afumat 1,200 kg; Taietei 0,600 kg; Sare; Bors 1,000 l; Piper; Patrunjel […]

Comentarii: Bors de gaina moldovenesc

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player