Bors de hribi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Borsuri, Ciorbe si Supe » Bors de hribi

Bors de hribi

Ingrediente:

  • 150 g hribi uscati;
  • 400 g varza acra;
  • 1 ceapa taiata marunt;
  • 2 linguri untdelemn;
  • 1 lingura faina;
  • 2 I apa;
  • sare;
  • verdeata;
  • bors.

Mod de preparare:

Hribii spalati bine se fierb in apa clocotita. Varza taiata fideluta impreuna cu ceapa se prajesc in untdelemn.

Cand este moale se presara cu faina si se adauga zeama in care au fiert hribii si acestia taiati tot fideluta.

Dupa cateva minute se inacreste dupa gust cu borsul fiert.

Inainte de a se servi se pune verdeata.

Dupa gust se poate drege cu smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bors rusesc Ingrediente: 1-2 kg oase de porc afumate; 500 g sfeclă; 400 g varză acră; 800 g piept de porc […]
  • Bors rece Ingrediente: un kg sfeclă; 100 g ceapă verde; 300 g morcov; 2 ouă; 200 g castraveţi […]
  • Bors din carne de vaca Ingrediente: 400 g came de vita cap de piept (sau vitel); 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; 2-3 […]
  • Bors de zarzavat Ingrediente: 2 cepe; 1 morcov; o legatura de patrunjel; 1 pastarnac; o felie de telina; 2 […]
  • Bors de miel Ingrediente: 1 cap de miel; picioarele din fata ale unui miel; 3-4 cepe verzi; 1morcov; 1 […]

Comentarii: Bors de hribi

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player