Bors de legume - RETETE CULINARE

Retete culinare » Borsuri, Ciorbe si Supe » Bors de legume

Bors de legume

Ingrediente:

  • 7—800 g legume (dupa sezon);
  • 2 linguri orez;
  • 1/2 I bors;
  • sare;
  • verdeata si leustean dupa gust.

Mod de preparare:

Legumele curatite si taiate in marime potrivita se pun la fiert dupa durata de fierbere.

Fierte mai mult decat pe jumatate, se adauga sarea necesara si orezul. Cand este complet fiert se inacreste dupa gust cu bors.

Se pune verdeata si inainte de a se servi, leusteanul.

Se poate servi cald sau rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bors de legume cu galuste Ingrediente: 2 morcovi; un păstârnac; o ţelină; o ceapă; 5 linguri ulei; o lingură boia […]
  • Bors rece Ingrediente: un kg sfeclă; 100 g ceapă verde; 300 g morcov; 2 ouă; 200 g castraveţi […]
  • Bors de perisoare Ingrediente: Pentru bors 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; oasele de la […]
  • Bors de hribi Ingrediente: 150 g hribi uscati; 400 g varza acra; 1 ceapa taiata marunt; 2 linguri untdelemn; 1 […]
  • Bors moldovenesc Ingrediente: carne de vita 900g; patrunjel 1 radacina; morcovi 1; ceapa 2; varza dulce 1 […]

Comentarii: Bors de legume

Copyright © 2010 - 2017 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player