Bors de miel - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe, Ciorbe si Supe » Bors de miel

Bors de miel

Ingrediente:

  • 600 g carne miel;
  • 500 g borş;
  • 200 g ceapă;
  • 100 g ceapă verde;
  • un morcov;
  • o ţelina;
  • o legătură pătrunjel;
  • o legătură leuştean;
  • 50 g untură;
  • sare;

Mod de preparare:

Se taie mărunt ceapă, se adaugă legumele crestate în lung şi se pune totul într-o oală cu apă. Se lasă să fiarbă o oră. Carnea de miel se opăreşte, se taie în bucăţi şi se pune oala cu legume. Se scoate spumă şi se mai fierbe o jumătate de oră după care se adaugă borşul fiert în prealabil.

Se drege cu ceapă verde tăiată mărunt şi călita în untură. Se potriveşte de sare. Se serveşte cu pătrunjel şi leuştean tăiat mărunt şi presărate peste borş la masă.

Se ţine la  rece şi pe urmă se serveşte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bors de peste Ingrediente: un kg peşte; 100 g ceapă; ţelina; o rădăcină pătrunjel; un morcov; 2 ardei […]
  • Bors de miel Ingrediente: 1 cap de miel; picioarele din fata ale unui miel; 3-4 cepe verzi; 1morcov; 1 […]
  • Bors de sfecla cu porumb Ingrediente: 3 sfecle; 3 morcovi; o ceapă; 1/2 varză roşie; 300 g boabe porumb; o lingură de […]
  • Bors de legume cu galuste Ingrediente: 2 morcovi; un păstârnac; o ţelină; o ceapă; 5 linguri ulei; o lingură boia […]
  • Bors cu perisoare de peste Ingrediente: peste 1kg; paine 150g; ceapa 300g; zarzavat 400g; orez 100g; bulion 100g; 2 […]

Comentarii: Bors de miel

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player