Bors de peste - RETETE CULINARE

Retete culinare » Borsuri, Ciorbe si Supe » Bors de peste

Bors de peste

Ingrediente:

  • 1 kg peste;
  • 1 morcov;
  • 1 patrunjel;
  • 1 ceapa;
  • 2-3 rosii;
  • bors dupa gust;
  • sare;
  • patrunjel verde;
  • leustean;
  • 1/2 I apa;
  • 1 lingura orez.

Mod de preparare:

Pestele curatit si spalat bine se taie in bucati potrivite si se sareaza.

Zarzavatul si ceapa taiate marunt se fierb in apa cu sare.

Se pun rosiile taiate felii.

Se adauga borsul fiert dinainte.

Dupa cateva clocote se pun bucatile de peste si orezul si se fierb la foc incet.

Inainte de a se servi se adauga verdeata tocata.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bors de peste Ingrediente: un kg peşte; 100 g ceapă; ţelina; o rădăcină pătrunjel; un morcov; 2 ardei […]
  • Bors rece Ingrediente: un kg sfeclă; 100 g ceapă verde; 300 g morcov; 2 ouă; 200 g castraveţi […]
  • Bors de legume Ingrediente: 7—800 g legume (dupa sezon); 2 linguri orez; 1/2 I bors; sare; verdeata si […]
  • Bors moldovenesc Ingrediente: carne de vita 900g; patrunjel 1 radacina; morcovi 1; ceapa 2; varza dulce 1 […]
  • Bors de zarzavat Ingrediente: 2 cepe; 1 morcov; o legatura de patrunjel; 1 pastarnac; o felie de telina; 2 […]

Comentarii: Bors de peste

Copyright © 2010 - 2017 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player