Bors moldovenesc - RETETE CULINARE

Retete culinare » Borsuri, Ciorbe si Supe » Bors moldovenesc

Bors moldovenesc

Ingrediente:

  • carne de vita 900g;
  • patrunjel 1 radacina;
  • morcovi 1;
  • ceapa 2;
  • varza dulce 1 mica;
  • secla rosie 1;
  • cartofi 350g;
  • marar;
  • patrunjel;
  • ardei gras 2;
  • rosii 250g;
  • smantana 3 linguri;
  • bors 750ml;
  • sare;
  • apa 3l.

Mod de preparare:
Carnea, taiata bucatele egale se fierbe in 3l de apa cu sare. Se spumeaza si apoi se pun zarzavaturile taiate cubulete. Cand supa este fiarta, se pun rosiile si borsul fiert in prealabil. La sfarsit se adauga smantana si patrunjelul.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bors de gaina moldovenesc Ingrediente: Carne de gaina; marar; patrunjel verde; leustean; 1 legatura de loboda; 2 I […]
  • Bors cu carne de vita Ingrediente: 500g carne de vita (cap de piept sau rasol); 500g oase; 2 cepe; 1 morcov; 1 […]
  • Bors din carne de vaca Ingrediente: 400 g came de vita cap de piept (sau vitel); 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; 2-3 […]
  • Bors cu smantana Ingrediente: 2l bors; apa 1kg; carne de vaca 1kg; o ceapa; 1 morcov; o legatura patrunjel; o […]
  • Bors de zarzavat Ingrediente: 2 cepe; 1 morcov; o legatura de patrunjel; 1 pastarnac; o felie de telina; 2 […]

Comentarii: Bors moldovenesc

Copyright © 2010 - 2017 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player