Bors Transilvanean cu taietei - RETETE CULINARE

Retete culinare » Borsuri, Ciorbe si Supe » Bors Transilvanean cu taietei

Bors Transilvanean cu taietei

Ingrediente:

  • Ciolan afumat 1,200 kg;
  • Taietei 0,600 kg;
  • Sare;
  • Bors 1,000 l;
  • Piper;
  • Patrunjel (frunze);

Mod de preparare:

Se pune ciolanul afumat (spart si bine spalat in prealabil) la fiert in 2 l de apa rece. Cand incepe sa se desprinda carnea de pe os se adauga taieteii . Odata ce taieteii sunt patrunsi, se toarna borsul fiert separat si spumuit si se pune sarea si piperul de cuviinta. Se serveste cu patrunjel tocat deasupra.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bors din carne de vaca Ingrediente: 400 g came de vita cap de piept (sau vitel); 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; 2-3 […]
  • Bors Romanesc cu carne Ingrediente: Carne de vaca (piept) 0,600kg; Oase (cu maduva) 0,500 kg; Morcovi 1 buc.; Ceapa 2 […]
  • Bors de zarzavat Ingrediente: 2 cepe; 1 morcov; o legatura de patrunjel; 1 pastarnac; o felie de telina; 2 […]
  • Bors cu smantana Ingrediente: 2l bors; apa 1kg; carne de vaca 1kg; o ceapa; 1 morcov; o legatura patrunjel; o […]
  • Bors cu carne de vita Ingrediente: 500g carne de vita (cap de piept sau rasol); 500g oase; 2 cepe; 1 morcov; 1 […]

Comentarii: Bors Transilvanean cu taietei

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player