Bruschete cu ansoa si rosii - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Bruschete cu ansoa si rosii

Bruschete cu ansoa si rosii

Ingrediente:

  • 6 felii de franzelă;
  • 4 bucăţi de anşoa;
  • 3 roşii;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 3 frunze de busuioc;
  • 6 frunze ceapă verde;
  • o lingură zeamă de limetă;
  • 3 linguri de ulei de măsline extravirgin;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Roşiile şi ceapa verde  spălate se taie mărunt, se pun într-un bol şi se condimentează cu sare şi piper. Frunzele de busuioc spălate se toacă mărunt şi se adaugă peste roşii împreună cu zeama de limetă. Bucăţile de anşoa se taie mărunt şi se amestecă în compoziţie.

Feliile de franzelă se pune pe o tavă, se introduc în cuptorul încins şi se ţine 5-7 minute. Când se scot, se freacă cu usturoi şi se stropesc cu ulei de măsline extravirgin.

Compoziţia de roşii şi anşoa se aranjează pe feliile de franzelă, servindu-se la micul dejun sau seara la cină.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bruschete Ingrediente: 6 felii de franzelă; 3 roşii; 3 căţei de usturoi; 3 linguri ulei de măsline […]
  • Pastravi rasol Ingrediente: 4-5 pastravi; 500 g cartofi curatati; 1 morcov; 1 legatura patrunjel; 1ceapa; 1 […]
  • Platica la cuptor Ingrediente: 1.500 kg platica 3 linguri de ulei 2 linguri de otet sau lamaie sare piper 1 […]
  • Saramura de peste proaspat Ingrediente: 4 porţii de peşte proaspăt; 2 roşii; un ardei gras; un ardei […]
  • Peste cu sos de ciuperci Ingrediente: 500 g file de peşte; 500 g ciuperci; 2 cepe roşii; 2 linguri de amidon; 2 linguri […]

Comentarii: Bruschete cu ansoa si rosii

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player