Bruschete - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Bruschete

Bruschete

Ingrediente:

  • 6 felii de franzelă;
  • 3 roşii;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin;
  • 6 furculiţe de busuioc;
  • o linguriţă de oregano;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Roşiile se taie în rondele, se pun într-un bol şi se condimentează cu sare şi piper.

Se încălzeşte vasul de frigidere până când termocontrolul indică începutul zonei roşii.

Feliile de franzelă se pun în vasul încins şi se lasă un minut, după care se întorc pe partea cealaltă pentru un minut. Când se scot, se frecă cu usturoi şi se stropesc cu ulei de măsline extravirgin.

Rondelele de roşii se aranjează pe feliile de franzelă, se condimentează cu oregano şi deasupra se pune câte o frunzuliţă de busuioc.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bruschete cu ansoa si rosii Ingrediente: 6 felii de franzelă; 4 bucăţi de anşoa; 3 roşii; 3 căţei de usturoi; 3 frunze de […]
  • Crema de praz Ingrediente: 800g praz; 2 cartofi; 1/2 telina potrivita; 1 lamaie; 2 foi de dafin; smantana […]
  • Supa de ceapa cu crutoane Ingrediente: 3 cepe; 1 morcov; 1 radacina patrunjel; 1 telina mica; 3 linguri cu ulei; 1 […]
  • Bors cu tarhon Ingrediente: 4 cartofi; 2 cepe; 2 morcovi; 1/2 cutie rosii in bulion; 1 ardei gras; 1/4 varza […]
  • Varza la cuptor Ingrediente: 1 kg varză; 1 lingură făină; 3 linguri untură sau unt; 2 linguri brânză […]

Comentarii: Bruschete

Copyright © 2010 - 2024 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player