Ingrediente:
- O ceasca de ulei;
- O lingura rasa de faina;
- O ceasca de lapte dulce;
- 1/2 kg branza dulce;
- 2 linguri de zahar;
- coaja de la 1/2 lamaie;
- 1/2 pahar de nuci macinate;
- 3 galbenuse;
- 3 albuse batute spuma
Mod de preparare:
Faceti un sos alb ca pentru ciulama din: o ceasca de ulei o ligura rasa de faina si o ceasca de lapte dulce. Adaugati 1/2 kg branza dulce bine sfaramata impreuna cu 2 linguri de zahar, coaja de la 1/2 lamaie, 1/2 pahar de nuci macinate, 3 galbenusuri si la urma 3 albusuri batute spuma. Turnati compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si coaceti la cuptor incins pana cand budinca se rumeneste. Se serveste calda pudrata cu zahar.
Aceasta budinca asta imi aminteste de copilarie si de bunica.