Budinca de cartofi cu branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Budinci, Desert » Budinca de cartofi cu branza

Budinca de cartofi cu branza

Ingrediente:

  • 800 g cartofi;
  • 2 ouă;
  • 100 g smântână;
  • 50 g unt;
  • 300 g brânză;

Mod de preparare:

Cartofii fierţi în coaja, se curăţă, se taie felii subţiri şi se aşează intercalat cu brânză, într-o cratiţă unsă cu unt şi presărată cu făină sau pesmet. Ultimul rând trebuie să fie de cartofi.

Se toarnă deasupra ouăle bătute cu smântână şi se presară cu brânză rasă.

Dacă brânza este prea sărată, nu se mai pune sare în compoziţie.

 

 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Budinca de cartofi cu carne Ingrediente: 120 g unt; 4 oua; 1 pahar de smantana; 50 g cascaval ras; 500 g cartofi; 300 g […]
  • Budinca de cartofi Ingrediente: 6 cartofi mari 4 galbenusuri 2 linguri de branza rasa 2 linguri de pesmet 2 linguri […]
  • Budinca de cascaval Ingrediente: 250 g cascaval ras; 250 g pesrnet fin si trecut prin sita; ½ l lapte; 100 g […]
  • Budinca de conopida Ingrediente: 800 g conopidă; 150 g unt; 200 g făină; un kg lapte; 6 ouă; 150 g […]
  • Budinca de mere Ingrediente 500g mere 6 oua 150g unt 150 g zahar vanilat 100g faina 2 linguri de rom 50 g […]

Comentarii: Budinca de cartofi cu branza

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player