Budinca de cartofi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Budinci, Desert » Budinca de cartofi

Budinca de cartofi

Ingrediente:

  • 6 cartofi mari
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri de branza rasa
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de lapte
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 100g sunca sau limba afumata (facultativ)

Mod de preparare:

Se coc cartofii in cuptor. Se rup in doua si cu o lingurita se scoate miezul. Se freaca cat este fierbinte cu putin unt. Se adauga pe rand galbenusurile, 2 linguri de branza si 2 linguri de pesmet muiat cu putin lapte. Se amesteca bine, se potriveste de sare si se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace la cuptor sau se fierbe in baie de apa, 3\4 de ora. Budinca este mai gustoasa daca se adauga in compozitie putina sunca sau limba afumata taiata marunt. Se rastoarna, se serveste cu sos de smantana sau sos de rosii.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Budinca de cartofi

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player