Budinca de macaroane cu carne - RETETE CULINARE

Retete culinare » Budinci, Desert » Budinca de macaroane cu carne

Budinca de macaroane cu carne

Ingrediente:

  • 350-400 g macaroane;
  • 300 g carne;
  • 1 ceapa;
  • 2 linguri unt;
  • 3 oua;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare:

Carnea tocata se inabusa in untura incinsa impreuna cu ceapa calita. Se adauga dupa gust sare si piper.

Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare. Se scurg, se amesteca cu ouale batute bine cu furculita impreuna cu smantana, carnea si sarea necesara.

Se toarna in tava emailata unsa bine cu unt si presarata cu pesmet.

Se coace in cuptor pana la rumenire. Se serveste fierbinte, taiata in bucati patrate.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Budinca de conopida Ingrediente: 1 conopida mai mare sau 2 mai mici (circa 1 kg); 4 oua; 50 g unt; 2 linguri […]
  • Budinca de fasole verde Ingrediente: ½ kg fasole verde; 3 oua; 2 linguri faina sau pesmet foarte fin; 1 lingura unt […]
  • Budinca cu Zeamil Ingrediente: 1/2 l lapte; 80 g zeamil; o lingura de unt; 60 g zahar; 2 oua; un plic praf de […]
  • Budinca de dovlecei Ingrediente: 5-6 dovlecei de marime potrivita; 2 linguri faina; 100 g unt; 1 ceasca mare cu […]
  • Budinca de creier Mod de preparare: 500-600 g creier; 2 linguri ulei (unt); 2 chifle; lapte; 4 oua; 2 linguri […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Budinca de macaroane cu carne http://www.la-cratita.ro/budinca-de-macaroane-cu-carne/ […]

Comentarii: Budinca de macaroane cu carne

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player