Budinca de peste - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Budinca de peste

Budinca de peste

Ingrediente:

  • peste (de preferat cod) 1kg;
  • chifle inmuiate in lapte 2;
  • 4 oua;
  • 200g cascaval ras;
  • 50g pesmet;
  • unt sau margarina 70g;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel verde;
  • 200g smantana

Mod de preparare:
Pestele cuatat de piele si oase se trece prin masina de tocat, se amesteca bine cu chiflele, stoarse si faramitate, patrunjelul tocat fin, ouale, 3 linguri cascaval ras, sare si piper. Se tapeteaza o forma cu unt si pesmet, se aseaza compozitia, se presara cu pesmet, se presara deasupra untul taiat bucatele si se da la cuptor fierbinte. Se serveste cald cu cascaval ras si smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Platica la cuptor Ingrediente: 1.500 kg platica 3 linguri de ulei 2 linguri de otet sau lamaie sare piper 1 […]
  • Bors cu perisoare de peste Ingrediente: peste 1kg; paine 150g; ceapa 300g; zarzavat 400g; orez 100g; bulion 100g; 2 […]
  • Peste cu sos de ciuperci Ingrediente: 500 g file de peşte; 500 g ciuperci; 2 cepe roşii; 2 linguri de amidon; 2 linguri […]
  • Crap fiert a la grec Ingrediente: 1 crap 1.500 kg 1\2 ceasca de ulei sare piper lamaie patrunjel […]
  • Peste la cuptor Ingrediente: 1.5kg peste; 1 lingura faina; 1 lingura unt; 2 cesti zeamal 2 linguri branza […]

Comentarii: Budinca de peste

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player