Budinca din branza de vaci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Budinca din branza de vaci

Budinca din branza de vaci

Ingrediente:

  • 200 g branză de vaci;
  • 125  g  zahăr; 
  • 2  linguri cu faina;
  • 2 ouă;
  • sare;
  • coajă de lămaie;
  • dulceaţă.

Mod de preparare:

Se amestecă branza cu zahărul, apoi făina şi celelalte. Se bat ouăle ca pentru omletă cu puţină sare şi se amesteca totul.

Se coace la cuptor într-o formă unsă cu unt. Se poate servi cu dulceaţă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Budinca de branza de vaci cu stafide Ingrediente: 500 g branza de vaci; 5 oua; 2 linguri de gris; 1 lingura de unt; 100 g […]
  • Budinca de smochine Ingrediente: 500 g smochine; 8 ouă; 300 g zahăr; franzelă; lapte. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Budinca de zmeura Ingrediente: 600 ml suc de zmeură; 200 g zahăr; 50 g unt; 150 g migdale sau nuci; 100 g franzelă […]
  • Budinca rapida Ingrediente: 4 linguri cu făină; 2 ouă; unt; 4 linguriţe zahăr; 1 ceaşcă cu lapte […]
  • Budinca de branza de vaca Ingrediente: 400 g brânză de vacă; 150 g unt; 6 ouă; 50 g făină; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Budinca din branza de vaci

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player