Bulgarasi de smochine - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Bulgarasi de smochine

Bulgarasi de smochine

Ingrediente:

  • 500 g smochine;
  • 200 g zahăr pudră;
  • 50 ml rom;
  • zeama şi coaja unei jumătăţi de portocală;
  • puţină ciocolată rasă.

Mod de preparare:

Se dau smochinele prin maşina de tocat, se amestecă cu zahărul pudră, cu romul, zeama şi coaja de portocală.

Se formează cu mana udă nişte bulgăraşi cat vrem de mari, care se tăvălesc în ciocolată rasă.

Se pun în foiţe plisate, păstrate de la bomboanele de ciocolată.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Triunghiuri Ingrediente: 200 g unt; 2 linguri de zahăr pudră; 2 linguri de drojdie de bere; 1 praf de […]
  • Prajitura cu rahat Ingrediente: 10 linguri cu ulei; 10 linguri cu zahăr; 10 linguri cu suc de roşii; făină cat […]
  • Domino Ingrediente: 100 g făină; 60 g unt; 40 g zahăr pudră; 1 gălbenuş de ou; 1 praf de vanilie; un […]
  • Prajitura cu cacao Ingrediente: 125 g cacao; 125 g zahăr; 125 g unt; 6 ouă; 1 lingură de pesmet; 1 lingură cu […]
  • Prajitura pentru ceai Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 200 g zahăr pudră; 1 pachet cu zahăr vanilat; coaja de la […]

Comentarii: Bulgarasi de smochine

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player