Bureti ciobanesti - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Bureti ciobanesti

Bureti ciobanesti

Ingrediente:

  • 1 farfurie adanca cu bureti sau ciuperci, carnosi si cu palaria mare;
  • 100 g slanina afumata;
  • 200 g branza de burduf.

Mod de preparare:

Buretii sau ciupercile curatite se spala in mai multe ape.

Se scurg si se preseaza putin intre palme pentru a se elibera apa complet. In fiecare palarie de ciuperca se pune putina slanina taiata marunt si putina branza.

Se frig pe jaratec mai putin incins.

Se servesc cu mamaliguta.

 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bureti murati Ingrediente: bureti cruzi de padure (pastrav) piper otet cimbru usturoi radacini de pastrinac, foi […]
  • Ochiuri Invelite Ingrediente: -350 g malai grisat -2 l apa -2 lingurite sare (rase) -100 g unt -200 g branza de […]
  • Arpagic inabusit Ingrediente: arpagic; ulei; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se alege arpagic mic, se taie la […]
  • Salata cu Vinete si Rosii Ingrediente: 1 vanata, 1 ceapa, 2 rosii, 1 legatura patrunjel, 100 ml ulei, 50 g seminte […]
  • Clatite cu Carne Ingrediente: faina, oua, ulei, carne tocata, ceapa, cimbru, ciuperci, smantana, […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Bureti ciobanesti http://www.la-cratita.ro/bureti-ciobanesti/ […]

Comentarii: Bureti ciobanesti

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player