Bureti murati - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte muraturi, Muraturi » Bureti murati

Bureti murati

Ingrediente:

bureti cruzi de padure (pastrav)
piper

otet

cimbru

usturoi

radacini de pastrinac,

foi de dafin

    Mod de preparare:

    Se cumpara bureti de padure (pastravi) Se oparesc cu apa si otet, se prepara o saramura ( apa 1-2 l , piper 100 g, sare 1lg la 1 l apa, 150 g otet , cimbru uscat, usturoi crud) prin fierbere 10 minute.
    Se aseaza in borcan alaturi de radacini de pastarnac, se aseaza printre bureti foi de dafin si catei intregi de usturoi cruzi, si se toarna peste ei saramura fierbinte. A se pune borcanul pe un suport de fier (pentru a evita spargerea din cauza lichidului fierbinte).
    Se acopera cu celofan bine sigilat si se lasa 3-4 saptamini la murat.

    Pofta buna !

    Va recomandam si urmatoarele retete

    • Bureti ciobanesti Ingrediente: 1 farfurie adanca cu bureti sau ciuperci, carnosi si cu palaria mare; 100 g slanina […]
    • Varza acra calita Ingrediente: 1 varza mare 3 linguri de untura sau ulei 10 boabe de piper [ad#ad-1] Mod de […]
    • Marinata pentru Carnea de Porc Ingrediente: -500 ml vin alb sec -1 ceapa taiata felii -1 morcov -1 fir de praz taiat rondele […]
    • Ardei iuti copti murati Ingrediente: 2 kg ardei iuti mari carnosi, 500 ml otet de vin, sare Mod de preparare: […]
    • Amestec Zarzavat Pentru Ciorbe Ingrediente: 500g de: -ceapă tocată ca pentru ciorbă -gogoşar tocat mărunt -roşii tocate (decojite […]

    Comentarii: Bureti murati

    Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
    Get Adobe Flash player