Cafe-Coniac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Cafe-Coniac

Cafe-Coniac

Ingrediente:

  • o ceasca cu cafea tare si fierbinte;
  • o bucata de zahar;
  • o lingura de coniac;

 

Mod de preparare:

Se toarna cafeaua in cesti iar coniacul se varsa foarte lent deasupra pentru a se mentine la suprafata. Se flambeaza si se serveste astfel oaspetilor.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cafea “Exotic” Ingrediente: coaja unei lamai si a unei portocale; 4 bucati lungi de scortisoara; o lingura de […]
  • Cafea Americana Ingrediente: 2 linguri  cu cacao; 2 linguri cu zahar pudra; 2 cesti cu lapte; 2 cesti cu […]
  • Cafea cu Frisca Ingrediente: 2 linguri de nescafe; o lingura de lapte indulcit; un pahar cu apa foarte rece; o […]
  • Cafea Flambata Ingredintele se pot alege dupa preferinta, se poate face o cafea flambata cu orice tip de […]
  • Cafea-Caramel Ingrediente: o ceasca de cafea indulcita; un cubulet de zahar; o lingurita de […]

Comentarii: Cafe-Coniac

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player