Retete culinare » Bauturi » Cafe-Coniac
Cafe-Coniac
Marian |
June 29, 2011 |
|
Ingrediente:
- o ceasca cu cafea tare si fierbinte;
- o bucata de zahar;
- o lingura de coniac;
Mod de preparare:
Se toarna cafeaua in cesti iar coniacul se varsa foarte lent deasupra pentru a se mentine la suprafata. Se flambeaza si se serveste astfel oaspetilor.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Cafea “Exotic” Ingrediente:
coaja unei lamai si a unei portocale;
4 bucati lungi de scortisoara;
o lingura de […]
- Cafea Americana Ingrediente:
2 linguri cu cacao;
2 linguri cu zahar pudra;
2 cesti cu lapte;
2 cesti cu […]
- Cafea cu Frisca Ingrediente:
2 linguri de nescafe;
o lingura de lapte indulcit;
un pahar cu apa foarte rece;
o […]
- Cafea Flambata Ingredintele se pot alege dupa preferinta, se poate face o cafea flambata cu orice tip de […]
- Cafea-Caramel Ingrediente:
o ceasca de cafea indulcita;
un cubulet de zahar;
o lingurita de […]