Cafea-Caramel - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Cafea-Caramel

Cafea-Caramel

Ingrediente:

  • o ceasca de cafea indulcita;
  • un cubulet de zahar;
  • o lingurita de rom;

 

Mod de preparare:

Deasupra cescutei cu cafea se tine o lingurita in care este o bucata de zahar, apoi se toarna rom pana se umple lingurita si se lasa ca romul sa curga peste cafea. Se aprinde romul, obtinandu-se o caramelizare usoara a zaharului su un efect deosebit.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cafe Glace II Ingrediente: 1 l lapte foarte tare; o lingura de cacao; praf de scortisoara; 1/2 pahar cu rom; 5 […]
  • Cafea “Inghetata” Ingredientele se adauga dupa voie,nu este nevoie de o lista precisa de ingrediente. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Cafea Flambata Ingredintele se pot alege dupa preferinta, se poate face o cafea flambata cu orice tip de […]
  • Cafea cu Mirodeni Ingrediente: 4 cescute de cafea foarte tare; cateva bucati de coaja de portocala; praf de […]
  • Sirop de Cafea Ingrediente: Pentru 1/2 l sirop : 200 g cafea macinata; 750 g zahar; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Cafea-Caramel

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player