Cafea-Crema - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Cafea-Crema

Cafea-Crema

Ingrediente:

  • 1/2 l lapte;
  • 150 g zahar;
  • 4 linguri de smantana;
  • 1/4 l cafea tare foarte fierbinte;

 

Mod de preparare:

Se fierbe laptele cu zaharul. Se ia de pe foc, se adauga smantana si se bate cu putere. Se adauga cafeaua, se amesteca usor si se serveste in cesti mici.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cafea Americana Ingrediente: 2 linguri  cu cacao; 2 linguri cu zahar pudra; 2 cesti cu lapte; 2 cesti cu […]
  • Cafea cu Rom Ingrediente: 3 cesti de cafea foarte tare si fierbinte; 2 cesti de rom ; 4 linguri de […]
  • cafea cu lapte III Ingrediente: 2 linguri cu lapte indulcit; 1/2 ceasca cu cafea foarte tare; o lingura cu crema […]
  • Cafea Englezeasca Ingrediente: 4 cescute de cafea concentrata; un albus de ou; o lingura de apa fiarta; zahar dupa […]
  • Cafea Aromata Ingrediente: o ceasca de cafea; 2 linguri cu rom; 2 linguri cu zahar tos; praf de zahar […]

Comentarii: Cafea-Crema

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player