Cafea Englezeasca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Cafea Englezeasca

Cafea Englezeasca

Ingrediente:

  • 4 cescute de cafea concentrata;
  • un albus de ou;
  • o lingura de apa fiarta;
  • zahar dupa gust;

Mod de preparare:

Se prepara faceaua, se toarna intr-un castron, se adauga albusul batut spuma si se bate energic impreauna cu cafeaua. Se adauga si apa fiarta, se incalzeste amestecul fara a-l fierbe si se serveste cu zahar.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cafea cu Rom Ingrediente: 3 cesti de cafea foarte tare si fierbinte; 2 cesti de rom ; 4 linguri de […]
  • Cafea Americana Ingrediente: 2 linguri  cu cacao; 2 linguri cu zahar pudra; 2 cesti cu lapte; 2 cesti cu […]
  • Cafea-Crema Ingrediente: 1/2 l lapte; 150 g zahar; 4 linguri de smantana; 1/4 l cafea tare foarte […]
  • cafea cu lapte III Ingrediente: 2 linguri cu lapte indulcit; 1/2 ceasca cu cafea foarte tare; o lingura cu crema […]
  • Cafea Aromata Ingrediente: o ceasca de cafea; 2 linguri cu rom; 2 linguri cu zahar tos; praf de zahar […]

Comentarii: Cafea Englezeasca

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player