Retete culinare » Bauturi » Cafea Flambata
Cafea Flambata
Marian |
June 29, 2011 |
|
Ingredintele se pot alege dupa preferinta, se poate face o cafea flambata cu orice tip de cafea.
Mod de preparare:
Se prepara o cafea obisnuita, se toarna in cesti fara a le umple. Deasupra se toarna rom incalzit si i se da foc. Se serveste in flacari.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Cafea-Caramel Ingrediente:
o ceasca de cafea indulcita;
un cubulet de zahar;
o lingurita de […]
- Cafea “Exotic” Ingrediente:
coaja unei lamai si a unei portocale;
4 bucati lungi de scortisoara;
o lingura de […]
- Cafea cu Rom Ingrediente:
3 cesti de cafea foarte tare si fierbinte;
2 cesti de rom ;
4 linguri de […]
- Cafea cu Ciocolata II Ingrediente:
o lingurita de nescafe;
o lingurita de zahar;
o ceasca de lapte;
ciocolata […]
- Cafea cu Mirodeni Ingrediente:
4 cescute de cafea foarte tare;
cateva bucati de coaja de portocala;
praf de […]