Cafea Flambata - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Cafea Flambata

Cafea Flambata

Ingredintele se pot alege dupa preferinta, se poate face o cafea flambata cu orice tip de cafea.

Mod de preparare:

Se prepara o cafea obisnuita, se toarna in cesti fara a le umple. Deasupra se toarna rom incalzit si i se da foc. Se serveste in flacari.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cafea-Caramel Ingrediente: o ceasca de cafea indulcita; un cubulet de zahar; o lingurita de […]
  • Cafea “Exotic” Ingrediente: coaja unei lamai si a unei portocale; 4 bucati lungi de scortisoara; o lingura de […]
  • Cafea cu Rom Ingrediente: 3 cesti de cafea foarte tare si fierbinte; 2 cesti de rom ; 4 linguri de […]
  • Cafea cu Ciocolata II Ingrediente: o lingurita de nescafe; o lingurita de zahar; o ceasca de lapte; ciocolata […]
  • Cafea cu Mirodeni Ingrediente: 4 cescute de cafea foarte tare; cateva bucati de coaja de portocala; praf de […]

Comentarii: Cafea Flambata

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player