Cafea “Inghetata” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Cafea “Inghetata”

Cafea “Inghetata”

Ingredientele se adauga dupa voie,nu este nevoie de o lista precisa de ingrediente.

Mod de preparare:

Se prepara o cafea tare si dulce, se varsa in tavitelele frigiderului., fara a scoate patratele separatoare. Dupa cateva ore, se scot cuburi de cafea inghetata care se servesc intr-un pahar cu lapte rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cafea inghetata gazoasa Ingrediente: 3 linguri cu sirop de cafea ; 2-3 linguri de smantana; un pahar cu sifon; o lingura […]
  • Cafea-Caramel Ingrediente: o ceasca de cafea indulcita; un cubulet de zahar; o lingurita de […]
  • Sirop de Cafea Ingrediente: Pentru 1/2 l sirop : 200 g cafea macinata; 750 g zahar; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Cocteil de Cafea Ingrediente: un pahar de cafea concentrata cu zahar; 20 ml punci de vin; 20 ml coniac; 20 g lapte […]
  • Cafea cu lichior Ingrediente: un litru de  apa; un pahar cu lichior; o ceasca de cafea foarte tare; 100 g […]

Comentarii: Cafea “Inghetata”

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player