Cafea “Inghetata” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Cafea “Inghetata”

Cafea “Inghetata”

Ingredientele se adauga dupa voie,nu este nevoie de o lista precisa de ingrediente.

Mod de preparare:

Se prepara o cafea tare si dulce, se varsa in tavitelele frigiderului., fara a scoate patratele separatoare. Dupa cateva ore, se scot cuburi de cafea inghetata care se servesc intr-un pahar cu lapte rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cafea inghetata gazoasa Ingrediente: 3 linguri cu sirop de cafea ; 2-3 linguri de smantana; un pahar cu sifon; o lingura […]
  • Cafea-Caramel Ingrediente: o ceasca de cafea indulcita; un cubulet de zahar; o lingurita de […]
  • Sirop de Cafea Ingrediente: Pentru 1/2 l sirop : 200 g cafea macinata; 750 g zahar; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Cafea cu Ciocolata  Ingrediente: 30 g cacao; 1/2 l cafea tare; 100 g zahar; 3 linguri de smantana; praf de […]
  • Cafea Supriza Ingrediente: o lingura de nescafe; jumatate de lingurita de cacao; 2 pahare cu lapte indulcit; 1/2 […]

Comentarii: Cafea “Inghetata”

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player