Retete culinare » Bauturi » Cafea Vieneza
Cafea Vieneza
Marian |
June 23, 2011 |
|
Ingrediente:
- o ceasca de cafea foarte tare cu frisca;
- un bulgaras de inghetata de frisca;
- un bulgaras de inghetata de vanilie;
Mod de preparare:
Se prepara o cafea foarte tare cu o lingurita de zahar. Dupa ce se raceste, se strecoara printr-un tifon dublu si se toarna intr-un pahar "sonda". Se adauga un bulgaras de inghetata de vanilie iar deasupra o lingura de frisca.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Cocteil de Cafea Ingrediente:
un pahar de cafea concentrata cu zahar;
20 ml punci de vin;
20 ml coniac;
20 g lapte […]
- Cafea cu Rom Ingrediente:
3 cesti de cafea foarte tare si fierbinte;
2 cesti de rom ;
4 linguri de […]
- Cafea cu Whisky Ingrediente se adauga dupa cum doreste fiecare,nu exista o reteta fixa.
[ad#ad-1]
Mod de […]
- cafea cu lapte III Ingrediente:
2 linguri cu lapte indulcit;
1/2 ceasca cu cafea foarte tare;
o lingura cu crema […]
- Cafea Americana Ingrediente:
2 linguri cu cacao;
2 linguri cu zahar pudra;
2 cesti cu lapte;
2 cesti cu […]