Cafea Vieneza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Cafea Vieneza

Cafea Vieneza

Ingrediente:

  • o ceasca de cafea foarte tare cu frisca;
  • un bulgaras de inghetata de frisca;
  • un bulgaras de inghetata de vanilie;

Mod de preparare:

Se prepara o cafea foarte tare cu o lingurita de zahar. Dupa ce se raceste, se strecoara printr-un tifon dublu si se toarna intr-un pahar "sonda". Se adauga un bulgaras de inghetata de vanilie iar deasupra o lingura de frisca.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cocteil de Cafea Ingrediente: un pahar de cafea concentrata cu zahar; 20 ml punci de vin; 20 ml coniac; 20 g lapte […]
  • Cafea cu Rom Ingrediente: 3 cesti de cafea foarte tare si fierbinte; 2 cesti de rom ; 4 linguri de […]
  • Cafea cu Whisky Ingrediente se adauga dupa cum doreste fiecare,nu exista o reteta fixa.   [ad#ad-1]   Mod de […]
  • cafea cu lapte III Ingrediente: 2 linguri cu lapte indulcit; 1/2 ceasca cu cafea foarte tare; o lingura cu crema […]
  • Cafea Americana Ingrediente: 2 linguri  cu cacao; 2 linguri cu zahar pudra; 2 cesti cu lapte; 2 cesti cu […]

Comentarii: Cafea Vieneza

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player