Caise cu Rom - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Caise cu Rom

Caise cu Rom

Ingrediente:

  • 500 g caise;
  • 400 g zahăr;
  • o lămâie;
  • 1/4 l rom;

Mod de preparare:

Se spală fructele, se rup în două şi se scot sâmburii.

Se amestecă fructele cu zahărul iar după 24 de ore se adaugă romul şi zeama de lămâie.

Se poate servi imediat sau se poate păstra într-un borcan astupat bine.

Caisele pot fi înlocuite cu piersici tăiate în sferturi.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Prajitura cu caise Ingrediente: 200 g unt sau margarina; 6 linguri cu zahăr pudră; 1 ou întreg; 1 […]
  • Gasca cu caise Ingrediente 1 kg carne de gasca 750 g caise uscate 2 linguri de zahar 1/2 lingurita de […]
  • Sitari la frigare  Ingrediente: 6 sitari; 200 g slănină; 1 lingură unt; 6 felii de […]
  • Potarnichi la frigare  Ingrediente: 3 potârnichi;  frunze de viţă; 200 g slănină; 6 felii de […]
  • Salata de tiri cu marar Ingrediente: tiri; oţet; mărar; ulei; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se bat tirii pe sira […]

Comentarii: Caise cu Rom

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player