Canapele cu cascaval - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Canapele cu cascaval

Canapele cu cascaval

Ingrediente:

  • 6 chifle;
  • 60 g unt;
  • 150 g caşcaval;

Mod de preparare:

Se taie chiflele în două, se ung cu unt iar pe deasupra se încarcă cu caşcaval ras cât mai mult cu vârf.  Se introduc apoi la cuptor, unde se lasă 4-5 minute până începe să se topească caşcavalul.

Se serveşte imediat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Canapele sufletu Ingrediente: 50 g unt; 60 g faina; 100-150 g lapte; 120 g caşcaval; 3-4 oua; 6 […]
  • Canapele cu creier Ingrediente: 6 felii de franzelă; 300-400 g creier; 50 g unt; 50 g […]
  • Canapele cu ciperci Ingrediente: 10 felii de pâine; 250-300 g ciuperci proaspete; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Chec aperitiv Ingrediente:  300 g cascaval ras;  300 g parizer;  4 oua fierte tari;  4 oua […]
  • Ciuperci umplute cu rosii Ingrediente: ciuperci; roşii; sare; ulei; piper; vin; pătrunjel; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Canapele cu cascaval

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player