Canapele sufletu - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Canapele sufletu

Canapele sufletu

Ingrediente:

  • 50 g unt;
  • 60 g faina;
  • 100-150 g lapte;
  • 120 g caşcaval;
  • 3-4 oua;
  • 6 chifle;
  • sare;
  • piper;

 

Mod de preparare:

După ce caşcavalul se rade pe rozătoare cu găurile cele mai mici, se împarte in trei. Cu o parte se presară jumătate  din chifle care in prealabil au fost tăiate si prăjite pe partea interioara. O parte din caşcaval se introduce in compoziţie si cu aceasta compoziţie se încarcă chiflele iar pe deasupra se presară restul de caşcaval.

Chiflele astfel pregătite se aşează pe o tava tapisata cu o hârtie unsa pe ambele parti, se introduc in cuptorul bine încins si sunt gata preparatul s-a rumenit frumos. Se servesc calde.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Canapele sufletu

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player