Cap si picioare de vitel in sos vinegreta - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Cap si picioare de vitel in sos vinegreta

Cap si picioare de vitel in sos vinegreta

Ingrediente:

  • cap şi picioare de viţel;
  • sare;
  • ceapă;
  • morcov;
  • ţelină;
  • praz;
  • piper;
  • sos vinegretă;

Mod de preparare:

Se curăţă capul şi picioarele de viţel, se opăresc, se spală cu apă rece şi se pun la fiert cu sare, o ceapă, morcov şi o ţelină. După ce au dat în fiert se curată bine de spumă, se adăuga un fir de praz, sare şi piper, şi se lasă să fiarbă până ce carnea se desprinde de pe oase. Se iasă vasul de pe foc, se alege carnea de pe oase şi aranjează pe un platou.

Se strecoară zeamă în care au fiert oasele şi dacă nu este suficient de gelatinoasă se mai lasă pe foc să scadă după care se toarnă peste carnea din platou.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos vinegreta Ingrediente: 50 g ulei; 2 ouă fierte; o legătură pătrunjel verde; 20 g […]
  • Muschi de vaca umplut Ingediente: Un muşchi de vacă; 400 g capac de porc; 200 g slănină; 50 g ceapă; 2 g piper; 2 […]
  • Pui cu fasole verde Ingrediente: 1 pui mare; 1 kg fasole verde; 1 ceapă mica; 1 linguriţă făină; 1 linguriţă […]
  • Sitari la frigare  Ingrediente: 6 sitari; 200 g slănină; 1 lingură unt; 6 felii de […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]

Comentarii: Cap si picioare de vitel in sos vinegreta

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player