Caramele cu Cafea - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Caramele cu Cafea

Caramele cu Cafea

Ingrediente:

  • 250 g zahăr;
  • câteva picături de oţet;
  • 2 nuci de unt;
  • o lingură de esenţă de cafea;
  • o ceaşcă cu smântână;

 

Mod de preparare:

Zahărul, oţetul şi untul se fierb uşor amestecând mereu. Se adaugă cafeaua şi smântâna şi se fierbe crema încă 10 minute.

Se varsă într-o formă unsă şi se taie în pătrate cu un cuţit uns cu grăsime.

Caramelele se învelesc fiecare într-o bucată de celofan.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Caramele cu Cafea III   Ingrediente: un pahar cu frişcă; un pahar cu zahăr; un pahar de cafea; 40 g unt; 100 g […]
  • Caramele cu Cafea II Ingrediente: 375 g zahăr; 2 linguri de smântână; 80 g miere; 3 linguri de faină; 3 […]
  • Caramele cu nuci   Ingrediente: 250 g pudra; 1/2 linguriţă de oţet; 2 linguri de unt; 1/2 ceaşca de cafea […]
  • Caramele cu Miere Ingrediente: 500 g miere; 4 linguri de cafea foarte tare; zeamă unei lămâi; 2 linguri de […]
  • Caramele cu Ciocolata   Ingrediente: 50 g cacao; 6 1/2 linguri de unt; 13 bucăţi de zahăr; o lingură de miere; 4 […]

Comentarii: Caramele cu Cafea

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player