Caramele cu Cafea II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Caramele cu Cafea II

Caramele cu Cafea II

Ingrediente:

  • 375 g zahăr;
  • 2 linguri de smântână;
  • 80 g miere;
  • 3 linguri de faină;
  • 3 linguri de cafea foarte tare;
  • 2 linguri de ulei;

 

Mod de preparare:

Se unge cu ulei placă pe care se vă vărsa amestecul. Într-un vas se înmoaie zahărul, smântâna, mierea şi faină. Se adaugă cafeaua şi se dă pe foc, fără a înceta amestecarea. Când pasta devine omogenă şi tare, se toarnă pe placa şi se lasă să se răcească. După ce s-a răcit, se taie în pătrate mici.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Caramele cu Cafea III   Ingrediente: un pahar cu frişcă; un pahar cu zahăr; un pahar de cafea; 40 g unt; 100 g […]
  • Caramele cu Cafea Ingrediente: 250 g zahăr; câteva picături de oţet; 2 nuci de unt; o lingură de esenţă de […]
  • Caramele cu nuci   Ingrediente: 250 g pudra; 1/2 linguriţă de oţet; 2 linguri de unt; 1/2 ceaşca de cafea […]
  • Caramele cu Ciocolata   Ingrediente: 50 g cacao; 6 1/2 linguri de unt; 13 bucăţi de zahăr; o lingură de miere; 4 […]
  • Caramele cu Miere Ingrediente: 500 g miere; 4 linguri de cafea foarte tare; zeamă unei lămâi; 2 linguri de […]

Comentarii: Caramele cu Cafea II

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player